Ladies Night

Vrijdag 6 maart vindt de Ladies Night plaats
Komt u ook?

Op 6 maart is het zover en organiseren wij de Ladies Night. Dit wordt een avond vol verwennerij, waar u kunt genieten van cocktails en sushi, muziek en modeshows. Speciaal voor deze avond zal de gehele nieuwe collectie van Chloé, Etnia en Traction aanwezig en te bewonderen zijn! 

Maar er is meer…… u kunt u heerlijk in de watten laten leggen met een nieuw paar gelnagels, uw make-up en wenkbrauwen laten verzorgen en alles ontdekken over etherische oliën. Koop een nieuwe outfit in de Fashion Truck, probeer de nieuwste oogmode en ga naar huis met een uitgebreide goodiebag. Ook zal er gedemonstreerd worden hoe de lenzen-proof make-up van Eyecare Cosmetics te gebruiken is in diverse looks. Kortom, het wordt een feestje voor oog en oor! 

Over de andere deelnemers

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect te hebben. Je hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood en het blijft mooi onder alle omstandigheden: in het zwembad, de sauna, als u huilt en als u lacht. Ik vind het heel leuk om ervoor te zorgen dat je ’s ochtends geen “kaal” gezicht meer hebt, maar je altijd opstaat met een sprekende maar natuurlijke uitstraling.

Mijn passie voor haar en make-up is al heel vroeg ontstaan. Na mijn opleiding tot kapper ben ik de visagieopleiding gaan doen en verhuisd naar Zuid-Spanje, waar ik me heel goed kon ontplooien. Nu woon ik weer in Nederland, verzorg ik veel bruidjes en geef ik de opleidingen make-up artist en hairstylist op de Nederlandse kappersacademie in Rotterdam.

Handen & Voeten is een professionele nagelstudio, voetverzorgingspraktijk en schoonheidssalon. Uw handen, voeten en huid zijn onze zorg, daarin zijn wij gespecialiseerd en gediplomeerd. We werken enkel met de beste merken van de hoogste kwaliteit en vinden het belangrijk om persoonlijke aandacht te schenken aan onze klanten.

Modebewuste vrouwen van Nederland kennen ‘m ongetwijfeld; The Fashion Truck! Deze stoere roze fashionstore-op-wielen rijdt elke dag door Nederland om vrouwen te verrassen met de nieuwste modejuweeltjes.

Natuurlijke, etherische oliën hebben diverse voordelen en een helende werking. Perfect om een gezonde levensstijl te ondersteunen, maar ook ter ondersteuning van het immuunsysteem en tegen klachten als hoofdpijn of slapeloosheid.

Hey Party People! DJ’en is mijn grootste hobby en passie (en bijbaan) en daar besteed ik veel tijd aan. Ik vind heel veel verschillende muziek leuk. Het maakt niet uit op wat voor feestje ik ben: je zal mij op de dansvloer of in de DJ booth vinden.

Zien we u op 6 maart?