Hoorzorg

Bij Kijk op Ogen en Oren weten wij maar al te goed dat niet alleen goed zicht, maar ook goed gehoor bijdraagt aan een comfortabel leven. Daarom zijn wij naast oogzorg ook gespecialiseerd in hoorzorg.  

Goed horen bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van het leven. Merkt u dat u tijdens gesprekken vaak moet vragen wat er gezegd wordt? Of moet de televisie wel erg hard staan? Mogelijk is er dan sprake van gehoorverlies. Dit kan op elke leeftijd optreden. Heel vervelend, maar met de hoortoestellen van tegenwoordig zijn er gelukkig enorm veel mogelijkheden: een gehoorapparaat is een gadget geworden. Wist u bijvoorbeeld dat sommige hoortoestellen muziek kunnen afspelen, gesproken tekst kunnen vertalen of beschikken over valdetectie? Hiermee verbetert u niet alleen uw gehoor, maar profiteert u van nog meer voordelen.

Wij kunnen uw gehoor en gehoorgang deskundig beoordelen en gehoorverlies vaststellen. Is er inderdaad sprake van gehoorvermindering? Dan kunnen we u adviseren over de best passende hooroplossing die aansluit bij uw budget, wensen en levensstijl. Het is goed om te weten dat de meeste hoortoestellen gedeeltelijk of zelfs geheel worden vergoed door de zorgverzekeraar. Wij kunnen de declaratie verzorgen en uitzoeken hoeveel vergoeding u kunt krijgen.

Innovatieve hooroplossingen

Met merken als Starkey, Widex en Phonak heeft u ruime keuze uit innovatieve en intelligente hooroplossingen. U hoort niet alleen zuiver en natuurlijk geluid, maar kunt ook kiezen uit talloze andere mogelijkheden die uw leven een stuk makkelijker maken. 

Zorgeloos blijven genieten van uw hoortoestel?
Met een hoortoestel gaat u horen heel anders beleven en kunt u meer genieten van de mooie geluiden uit uw omgeving. Natuurlijk willen wij ervoor zorgen dat u daar ook zo lang mogelijk probleemloos van blijft genieten! Hiervoor is het van belang dat uw hoortoestel in perfecte conditie is en blijft. Een goede hygiëne en regelmatige reiniging van uw toestel dragen daaraan bij. Ook goede batterijen zijn essentieel voor optimaal en langdurig gebruik.

Ontzorgpakket
Wij hebben een pakket samengesteld met alle artikelen die nodig zijn om uw toestel in perfecte staat te houden en een lange levensduur te garanderen. Dankzij de producten in dit pakket blijft uw toestel storingsvrij functioneren, worden reparaties zoveel mogelijk vergoed en wordt het draagcomfort verhoogd. Zo blijven uw hoortoestellen het best presteren en voorkomt u onnodig dure reparaties. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een intakegesprek
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. U kunt snel bij ons terecht.