LENZEN

Niet iedereen wil een bril dragen en dan zijn lenzen een uitkomst. In sommige situaties zijn lenzen zelfs geschikter dan een bril, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Tegenwoordig zijn er vele soorten te krijgen, waardoor voor nagenoeg iedereen een comfortabele lens te vinden is. Onze contactlensspecialisten kunnen je hierover informeren en de mogelijkheden met je doornemen.

Lenzenplan

Al vanaf €16,- per maand kun je een lenzenplan bij ons afnemen. Zo is voor iedereen en elke kijkwens een passend pakket te vinden, afhankelijk van comfort, lenstype en kwaliteit.  Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, kom dan vooral langs. De voordelen:

 

  • Je lenzen worden frequent vervangen
  • Je krijgt je lenzenvloeistof gratis, mits je dit gebruikt (niet geldig i.c.m. daglenzen of kunsttranen)
  • Wil je er ook een bril bij? Dan krijg je bij aanschaf van een montuur enkelvoudige glazen gratis
  • Je krijgt 10% korting op onze Eyecare make-upproducten
  • Je bent de eerste die het hoort wanneer er nieuw producten verkrijgbaar zijn en kunt deze uitproberen, mits ze geschikt kunnen zijn
  • Je krijgt altijd de beste (oog)zorg door een gediplomeerde contactlensspecialist of optometrist
  • Als lid van ons lensplan profiteer je van speciale acties

Lenzenapp

Als team willen we het voor onze contactlensdragers zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we het bovenstaande lensplan en onze eigen contactlenzenapp. Zo kun je makkelijk contactlenzen bestellen, afspraken maken en ontvang je tijdig een herinnering voor het vervangen van je contactlenzen.

Zijn er tips voor het verbeteren van onze lenzenapp? Laat het ons dan weten.

Soorten lenzen

Er bestaan diverse soorten lenzen. Ten eerste kun je kiezen uit diverse materialen: harde en zachte lenzen. Zachte lenzen zijn universeel en passen op elk oog. Harde lenzen, ook wel vormvast genoemd, worden speciaal op maat gemaakt voor jouw ogen en oogvorm. Dit zorgt voor de beste kwaliteit van zien. Daarnaast verschilt ook de levensduur van de lens. Bij zachte lenzen kun je kiezen uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen of jaarlenzen. Harde lenzen gaan langer mee en kunnen, mits ze goed behandeld worden, wel 3 jaar gedragen worden. Als laatste zijn er nog verschillende soorten lenzen: standaard enkelvoudige, maar ook multifocale of lenzen voor computergebruikers.