OVER ONS

Kijk op Ogen opende op 02-02-2002 zijn deuren met het doel een compleet pakket aan zorg te kunnen bieden: van het aanmeten van een bril of contactlenzen tot het leveren van vakkundige oogzorg waarbij de contacten met de huis- en oogartsen optimaal moet zijn. Daarnaast kun je bij onze audiciens terecht voor een gehoortest en hoorapparaat.

Ons team bestaat uit specialisten die altijd voor je klaarstaan, of het nu gaat om oor- of oogzorg. Alleen het beste telt en daarom blijven we ons voortdurend verdiepen in de ontwikkelingen van ons vakgebied.

EDWIN RAGHUNATH

Optometrist en audicien
Deze oprichter van Kijk op Ogen zet zich continu in voor het leveren van de beste oog- en hoorzorg. Als optometrist en audicien is hij van alle markten thuis en kun je bij hem terecht met alle vragen.

ESMERALDA RAGHUNATH

Contactlensspecialist
Esmeralda versterkt het team van Kijk op Ogen met haar ruime ervaring, enthousiasme en kennis als opticien en contactlensspecialist.

JANNEKE BENSCHOP-JACOBS

Optometrist
Janneke is samen met Edwin verantwoordelijk voor de beste optometrische oogzorg. Dit varieert van een uitgebreide oogmeting, controles bij diabetes of glaucoom, maar ook kijkcomfortklachten. 

ANIEK BOR

Opticien
Als opticien kan Aniek een perfecte oogmeting verzorgen, een passend advies geven dat hoort bij je kijkklachten of -wensen en je adviseren over brilglazen en -monturen.

Suzanne Bus

StAr Audicien
Suzanne Bus, onze ambulante StAr gecertificeerde KIND audicien, draagt met Edwin zorg voor een juiste intake en bepaalt samen met jou welk hoortoestel het best aansluit bij je wensen en levensstijl.

DE ADMINISTRATIE

Lansigt accountants
Marjo Rijnsburger van Lansigt accountants verzorgt grotendeels onze administratie. Administratieve vragen kun je stellen via de mail administratie@kijkopogen.nl. Marjo of Edwin zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen of je per mail informeren.

De optometristen van Kijk op Ogen zijn aangesloten bij de brancheorganisatie OVN (Optometristen Vereniging Nederland), het OMH (Optometristenoverleg Midden Holland) en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het OMH bestaat uit een aantal nauw samenwerkende optometristen uit het Groene Hart en heeft als doel de optometrie op hoog niveau en op professionele wijze uit te oefenen, kennis uit te wisselen en nauwe contacten te onderhouden met de huis- en oogartsen waardoor we je zo goed mogelijk kunnen helpen.