Oor en Oog bescherming

Kijk op Ogen levert de beste oplossingen die hobby, werkomstandigheden, 
het welzijn en de gezondheid van u optimaliseren. 

otoplastieken-oordoppen-op-maat

In een persoonlijk gesprek informeren en adviseren wij u over de beste oplossing. We leggen de nadruk op kennis, acceptatie en motivatie. Het persoonlijke beschermingsmiddel is er één dat gedragen wordt!

Ook al wordt de bescherming privé gebruikt -denk aan doe het zelf, motorrijden of concertbezoeken- .

Op het gebied van veiligheid en bescherming mogen er géén concessies worden gedaan. Daarom werkt Kijk op Ogen nauw samen met Proteye Veiligheidsbrillen b.v. en Variphone Nederland BV. Proteye is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van producten om de ogen te beschermen tegen de vele arbeidsrisico's. Kijk op Ogen levert tevens Variphone gehoorbeschermers. Van "gehoorbescherming op maat" tot universele gehoorbescherming. Bescherming voor motorrijders, musici, bouwlieden e.v.a. 
Kijk op Ogen loopt vóór als het gaat om uw persoonlijke veiligheid en welzijn. Daarom bieden we een compleet assortiment producten en diensten aan. 

Ook u kunt hiervan gebruikmaken!

30% van de mensen heeft last van slaapproblemen. Dit wordt o.a. veroorzaakt door snurkende partner, lawaai van de buren, wonen in een studentenhuis en verkeerslawaai. Een fijne nachtrust is dus niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar kan wel je leven beïnvloeden. Slaapgebrek kan leiden tot gezondheidsproblemen en ernstige vermoeidheid met kans op een burn-out. Met de SleepSoft kunt u weer heerlijk slapen.

Kosten € 12.95 

Het festivalseizoen is weer begonnen. Met de PartyPlug ben je er helemaal klaar voor. Deze door het programma Kassa als best getest gehoorbeschermer zorgt op een prettige manier voor bescherming van het gehoor. Geen irritante piep meer na het concert, geen geschreeuw meer naar elkaar. 

Kosten € 12.95

Met de WorkSafe ben je klaar voor het echte werk. Boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren en grasmaaien in en rondom het huis doe je uiterst comfortabel met deze speciale oordoppen. Dankzij de unieke Filters heb je geen last van schadelijke geluiden, kun je nog wel goed communiceren en blijf je waarschuwingsgeluiden horen. Ideaal voor elke doe-het-zelver die zijn veiligheid en gehoor serieus neemt.

Kosten € 12.95

Veel reizigers hebben last van een vervelende druk of pijn in de oren tijdens het stijgen en landen van het vliegtuig. Ook het monotone gezoem van het vliegtuig en het lawaai van de medepassagiers wordt door veel mensen als zeer storend en vermoeiend ervaren. Voor deze mensen heeft Alpine de FlyFit ontworpen.

Kosten € 10.95

SwimSafe kun je gebruiken tijdens douchen of zwemmen, maar zijn ook geschikt voor watersporters. Veel watersporters willen hun oren beschermen tegen water en wind tijdens het surfen, zeilen en wakeboarden. Ze willen een oorontsteking of surfersoor voorkomen en genieten van het sporten zonder last van pijnlijke oren te hebben.

Kosten € 12.95

Zwemstukjes op maat voor een betere pasvorm kosten € 17.00 per paar. 

De MusicSafe bevat twee verschillende verwisselbare filtersets met gemiddelde en hoge dempingwaarden. Deze filters garanderen een optimale bescherming tegen schadelijke geluidniveaus, terwijl de muziekkwaliteit behouden blijft. Zo kan er optimaal van muziek worden genoten en muziek worden gemaakt.

Kosten € 24.95 

 

De gehoorbeschermers kunnen online besteld worden. Klik dan hier en vul uw gegevens in. U ontvangt dan z.s.m. een bevestiging per mail. Na betaling worden de bestelde gehoorbeschermers binnen 24 uur verzonden. Kosten zijn via PostNL € 1.83 Verzending via PostNL is op eigen risico.

meer diensten