Over ons

Ons team bestaat uit louter specialisten die altijd voor u klaar staan. Of het nu gaat om hoor- of oogzorg. Alleen het beste telt.

Bij ons kunt u terecht voor een moderne bril, een sterke "coole" kinderbril of een hippe zonnebril. Ook voor het aanmeten van -multifocale- contactlenzen, hoortoestellen, bescherming, i.Scription en optometrie. Bij Kijk op Ogen bent u aan het juiste adres. Om het u gemakkelijk te maken, u kunt uw toekomstige bril bij ons 24 uur per dag 7 dagen per week online brillen passen en reserveren.

 

 

Edwin Raghunath

Edwin Raghunath

Oprichter van Kijk op Ogen

Na gewerkt te hebben bij diverse bekende optiek speciaalzaken besloot Edwin in 2001 in Moordrecht voor zichzelf te beginnen. Als opticien, contactlensspecialist en optometrist stapte hij in het midden van het dorp in de wereld van de ondernemer en opende op 02-02-2002 de deuren van Kijk op Ogen. Edwin vindt het belangrijk om een compleet pakket aan zorg te kunnen bieden. Van het aanmeten van een bril of contactlenzen tot het leveren van vakkundige oogzorg waarbij de contacten met de huis- en oogartsen optimaal moeten zijn. Een van Edwin's andere aandachtsgebieden is binoculair zien en dan met speciale aandacht Fixatie Disparatie en leer- en leesproblemen.  

Lloyd Raghunath

Lloyd Raghunath

Opticien en audicien

Als oogmeetkundig opticien en audicien is hij een zeer welkome aanvulling in de winkel. Lloyd is geen onbekende in de optiekwereld van Gouda e.o. Vele jaren werkte hij als boegbeeld van -de jaren geleden overgenomen maar zeer bekende- Grit Optiek. Ook al heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hij weet nog steeds drie dagen in de week zijn passie over te brengen. Bij Lloyd kunt u terecht met alle vragen over brillen en het aanmeten hoortoestellen. Ook voor service en opticien aan huis kunt u bij Lloyd terecht.

Esmeralda Raghunath

Esmeralda Raghunath

Opticien en contactlensspecialist

Voor vele klanten geen onbekende. Na bijna 4 jaar is ze weer terug in het team van Kijk op Ogen. Na ervaring opgedaan te hebben bij de firma Rodenstock -een groothandel in brillenglazen en andere optische producten- en bij een collega opticien komt ze nu weer met haar enthousiasme en kennis het team van Kijk op Ogen versterken.  

Angelique Deichmann

Angelique Deichmann

Opticien en contactlensspecialist

Een vaste waarde in het team van Kijk op Ogen. Stapte jaren geleden op het juiste moment binnen. En met succes. Bij Angelique kun je terecht voor alle vragen. Of het nu gaat over contactlenzen, over brillenglazen of over het op maat maken van monturen. Angelique heeft zich als één van de drie specialisten bij Kijk op Ogen toegespitst op de MKH methode. Een uitgebreide test die door middel van polarisatie accuraat meet hoe elk oog afzonderlijk werkt en hoe beide ogen samenwerken om één punt te fixeren. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij haar terecht.

Janneke Jacobs

Janneke Jacobs

Optometrist

Na haar studie optometrie aan de Hoge school van Utrecht en stage bij Kijk op Ogen is zij vier dagen per week het team komen versterken. Als optometrist is zij samen met Edwin verantwoordelijk voor de beste oogzorg. Daarbij kunt u denken aan een uitgebreide oogmeting maar ook controle bij diabetes -die we ook voor de huisartsen verzorgen- controle op glaucoom, droge ogen, het rode oog, maar ook kijk- comfortklachten en het aanmeten van contactlenzen waaronder medische aanpassingen. Ook Janneke is één van de drie specialisten voor de MKH methode. Een uitgebreide test die door middel van polarisatie accuraat meet hoe elk oog afzonderlijk werkt en hoe beide ogen samenwerken om één punt te fixeren.

Conner Edeling

Conner Edeling

Opticien in opleiding

Conner is sinds augustus 2016 bij ons in dienst en gaat de komende 3 jaar alle ins and outs leren van het boeiende vak als opticien. Hij volgt in Rotterdam de BBL opleiding tot opticien. Nu hij zijn eerste jaar achter de rug heeft kan hij een prima bril adviseren, lensinstructies verzorgen en het nodige voorwerk bij een oogmeting voor ons verzorgen. Conner is naast school vier dagen in de week aanwezig.

Diane Visscher

Diane Visscher

StAr Audicien

Diane Visscher onze ambulante StAr gecertificeerde KIND audicien draagt samen met Lloyd Raghunath zorg voor een juiste intake en bepaalt samen met u, naar aanleiding van uw wensen, welk hoortoestel het meest geschikt is om te gaan dragen. 

 

 

De administratie

De administratie

Lansigt accountants

Sinds 1 januari verzorgt Marjo Rijnsburger van Lansigt accountants onze administratie. Administratieve vragen kunt u stellen via de mail administratie@kijkopogen.nl. Marjo of Edwin zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of u per mail informeren. 

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Optometrist i.o.

Mai is vanaf september dit jaar twee dagen week bij ons werkzaam als 3e jaars optometrie student. Mai is enthousiast en heeft al ruime ervaring in het optiekvak. Bij ons zal ze de fijne kneepjes van de optometrie verder leren. Als 3e jaars kan ze -onder supervisie van een van de optometristen- een prima bril of contactlenzen aanmeten of een uitvoerig oogonderzoek doen.