Corona nieuws

Beste klanten,

Er zijn inmiddels al een hoop winkels, praktijken, gebouwen etc. gesloten vanwege het coronavirus. Als zorginstelling blijven wij voorlopig nog gewoon open. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Daarom houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de brancheorganisaties, wat betekent dat we enkele concessies moeten doen.

– Oog-, contactlens- en hoorcontroles zullen in ieder geval tot 6 april alleen in acute gevallen worden uitgevoerd. Twijfelt u of het nodig is of heeft u vragen? We kunnen u van dienst zijn met een video-afspraak. Hieronder meer informatie. 
– In de winkel gelden meer dan ooit tevoren strikte hygiëneregels: we zullen meer dan geregeld de deurkrukken, stoelen en tafels reinigen; gepaste brillen zullen we direct schoonmaken; voor en na elke klant zullen de handen worden gewassen; we geven u geen hand; en we proberen de voorgeschreven afstand te respecteren.
– Zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig.
– Alle materialen en producten die in de praktijk worden gebruikt, worden na elk contact gereinigd.
– De leesmap zal voorlopig niet op de tafel(s) liggen.
– Contactlenscontroles zullen we zoveel mogelijk mondeling of telefonisch afdoen. Uw lenzen worden opgestuurd of thuis worden afgeleverd.

Bestellingen plaatsen, contact opnemen of vragen stellen kan telefonisch, via de website, onze Lenzis app, FB, Insta, Messenger……niets te gek!

Video-afspraak

Twijfelt u of het nodig is om een afspraak te maken of heeft u vragen die u persoonlijk wilt stellen? Dan kunt u een video-afspraak aanvragen. We zullen uw klachten/vragen doornemen en samen beslissen wat een goede volgende stap is. Is een controle of meting nodig, of moeten uw ogen of oren nagekeken worden? Dan kunnen we een afspraak maken en kunt u gewoon bij ons langskomen.

Hoe werkt een video-afspraak?

U kunt een verzoek indienen voor een video-afspraak. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit in te plannen. Vervolgens sturen wij een uitnodiging voor de video-afspraak via een e-mail met hierin een link. Deze afspraak komt, als u de uitnodiging accepteert, in uw agenda te staan. U ontvangt een melding wanneer het consult gepland staat en u kunt op de bijgevoegde link klikken om de afspraak te starten. U zult als het ware in een online wachtkamer geplaatst worden en de opticien krijgt hier een melding van, zodat de video-afspraak gestart kan worden. Bij vragen kunt u uiteraard ook nog steeds telefonisch contact met ons opnemen.

Aangepaste openingstijden

We passen onze openingstijden deze periode aan en de koopavond vervalt.

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 1700 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld omdat uw bril stuk is, uw hoortoestel weigert of uw lenzen en/of lenzenvloeistof op is? Wij komen dan graag bij u aan de deur. Op gepaste afstand, maar met alle service en hygiëne die u van ons mag verwachten!

Mocht u langs willen komen, bent u nog steeds van harte welkom. Maar mocht u verkouden of grieperig zijn of bent u in aanraking geweest met besmette personen? Stel uw bezoek dan uit en kom nog even niet naar onze praktijk.

Ook na deze lastige periode staan we met z’n allen weer voor u klaar!

Het team Kijk op Ogen
Ashley, Aniek, Esmeralda, Frauke, Janneke, Jolanda en Edwin