NIEUW! EnRoute: brillenglazen voor op de weg

De reactietijd van bestuurders wordt voor 90% bepaald door hun zicht.

Enroute, automobilist, schiitering, autorijden

EnRoute brillenglazen van HOYA zijn specifiek ontworpen voor automobilisten: ze verminderen de belasting voor het visuele systeem en zorgen voor een ontspannen rijervaring. EnRoute brillenglazen zijn uitgerust met een speciaal schitteringsfilter. Hiermee wordt specifiek het licht uit het blauwe spectrum gefilterd, wat zorgt voor een aanzienlijke beperking van de lichtverstrooiing en de afleidende schitteringen die veroorzaakt worden door het dashboard, de straatverlichting en koplampen van tegenliggers. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat de brillenglazen meer licht doorlaten, waardoor het contrast en de helderheid worden verbeterd, zelfs bij weinig licht en slecht weer.

EnRoute Pro voor de professional

Voor beroepschauffeurs heeft HOYA EnRoute Pro ontwikkeld. Deze beschikken naast de andere voordelen over een filter dat zorgt voor een beter contrast en kleurwaarneming en nog minder schittering. Het EnRoute Pro glasdesign houdt rekening met de individuele gebruiksomstandigheden zoals de kijkafstand tot het dashboard en de spiegels.

EnRoute en EnRoute Pro zijn vanaf mei 2017 bij ons verkrijgbaar in een enkelvoudig en multifocaal ontwerp. De multifocale glazen zijn gebaseerd op HOYA’s gepatenteerde Integrated Double Surface Design-technologie voor een breder gezichtsveld en snel schakelen tussen afstanden. Balanced View Control zorgt voor een stabiele beeldwaarneming bij dynamische rijomstandigheden.

Kom langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

meer nieuws