Nieuwe najaarscollectie........met nieuwkomer Matttew

Buiten is het guur, de bladeren op de grond zijn niet meer te tellen..............Het is weer herfst en dat betekent dat de top brillen van het afgelopen seizoen plaats moeten maken voor nieuwe toppers in onze uitgebreide collectie brilmonturen. De ideale tijd om een bezoek aan onze winkel te brengen en onder een heerlijke kop koffie, thee of een lekker sapje van Puur & Lekker de laatste brillentrends te bekijken.

Nieuwkomer binnen ons pallet is Matttew. MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden. MATTTEW is een levensfilosofie die het overbodige afwijst en voluit gaat voor de essentie; het plezier van te zien en te laten zien zonder te weten wie wie blij maakt: de designer of de drager van een MATTTEW-bril.

Daarnaast heeft Feb31st onze verwachtingen van design, draagcomfort, vernieuwing en duurzaamheid ver overtroffen. Maar ook het kleinste designmerk van Nederland Jos! heeft weer een oogstrelende collectie weten samen te stellen. Maar wat dacht u van de modellen van Porsche Design, Öga, Etnia Barcelona en niet te vergeten Tom Davies of Dick Moby die duurzaamheid van gerecycled kunststof en bioplastics combineert in een oogstrelende collectie met een knipoog naar de retrostyle. 

 

Onze nieuwe collectie zal u niet teleurstellen. Kom dus snel langs bij Kijk op Ogen. Wat is uw topper?

 

meer nieuws