VisuReal? De toegevoegde waarde van Kijk op Ogen

Het wordt steeds belangrijker om de aanschaf van een nieuwe bril voor u als klant zo plezierig en precies mogelijk te maken. Video-centreersystemen vormen daarbij een ideale ondersteuning. Kijk op Ogen en HOYA zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Ollendorf Mess-Systeme, fabrikant van visuReal-meetapparatuur. Samen met deze gerenommeerde specialist bieden wij u het beste!

 

Optimaal draagcomfort en gezichtsvermogen is alleen mogelijk met een montuur op maat en nauwkeurig gecentreerde glazen. Minimale meetfouten leiden al tot aanzienlijk slechtere resultaten. De informatie die de brillendrager zelf geeft bij een traditionele oogmeting schiet nogal eens tekort. Om een maximaal kijk- en draagcomfort te garanderen, is moderne technologie onontbeerlijk. Bijkomend voordeel is dat het meetproces voor consumenten hierdoor een leuke en unieke ervaring wordt.

HOYA visuReal is een video-centreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie. Het systeem heeft een meetprecisie tot op de tiende millimeter. Dat geldt voor het meten van alle centreergegevens, zoals de pupillendistantie, de hoornvliesafstand en de inclinatiehoek. Voor elke klant kan een een centreerlogboek bijhouden worden. Dat logboek bevat ook een tekening op de juiste schaal, zodat de bril wanneer die klaar is nog eens gecontroleerd kan worden aan de hand van die tekening.

Niet eerder was professioneel meten zo nauwkeurig én eenvoudig. Absolute precisie, een hoge reproduceerbaarheid van de meetwaarden en een optimale controle - dankzij deze eigenschappen zijn de gemaakte brillen van een constante hoge kwaliteit. Daardoor wordt een optimaal kijk- en draagcomfort geboden, verhoogt de spontane verdraagzaamheid en is men beduidend sneller aan de nieuwe bril gewend.

 

De HOYA visuReal-software bevat een uitgebreide lensbibliotheek met het complete standaardassortiment van alle glasfabrikanten van naam.

meer nieuws