Verhoogde klantbeleving via een levensechte 3D simulatie

Wij als echte multifocaal specialist worden vaak geconfronteerd met de verschillende glazen in de markt. Het is een bekend probleem. Hoe kunnen wij als opticien u laten ervaren wat u straks met hun nieuwe multifocale brillenglazen kunt zien en hoe demonstreren wij u het verschil in kwaliteit en functionaliteit tussen alle opties.
 
Kijk op Ogen biedt u nu samen met HOYA de oplossing door de HOYA Vision Simulator te introduceren. Het is een app waarmee de effecten van HOYA brillenglazen 
in alle mogelijke brilsterktes met behulp van een simulator in virtual en augumented reality getoond kunnen worden.

 

Voor u als voordeel dat u de verschillende kwaliteiten en functionaliteiten real life kan ervaren in een gesimuleerde omgeving maar ook in de "echte" wereld. Ook kunt u ervaren wat een eventuele verandering van sterkte met uw kijken gaat doen. 

 

Het niet meer kunnen wennen aan multifocale brillenglazen komt nog maar zelden voor. Het heeft alles te maken met de wijze waarop het glas wordt aan- en ingemeten en welke keuzes er worden gemaakt. Met de huidige moderne (semi)maatwerk multifocale glazen is de gewenning nagenoeg 100%. Wordt het ooit 100%.....wij denken van niet. Ons kijkgedrag veranderd en daar wordt steeds meer eisen aangesteld. Daarentegen zullen er ook steeds nieuwe oplossingen voor moeten worden bedacht. Maar de huidige mogelijkheden bieden wel zoveel meer comfort dat wennen vaak snel gaat. Uiteraard krijgt u van ons altijd gewennings garantie.

Door het real time tonen van de mogelijkhden wordt u alvast meegenomen in de wereld van multifocale glazen, wat u gaat beleven en hoe wij het een en ander voor u kunnen aanpassen om uw kijkervaring zo optimaal mogelijk te maken. 

Kom langs en laat u informeren. Tot Kijk.......op Ogen

meer nieuws