BLUEBERRY BESCHERMT JE OGEN TEGEN HET BLAUWE LICHT.

Uren achter elkaar, achter een scherm zitten kan leiden tot gezichtsvermoeidheid. We noemen dit ook wel Digital Eye Strain. De digitale wereld is oneindig en wij zijn voortdurend online: smartphone, tablet, computer, televisie en gamen.

Beeldschermen maken deel uit van ons dagelijks leven en al deze apparaten produceren zeer sterke lichtgolven. Wij zijn, of we het willen of niet, voor lange perioden blootgesteld aan blauw licht wat onze ogen vermoeid.

 

Dankzij de BLP Lens technologie geeft de Blueberry bril uw ogen rust. Het blokkeert 100% van de UV straling en 40% van het spectrum van blauw licht. Daardoor heb je minder last van vermoeidheid, rode branderige ogen en wordt de aanmaak van melatonine niet verstoord.

Bij mensen is de natuurlijke productie van melatonine door de pijnappelklier direct gekoppeld aan de blootstelling aan licht van bepaalde receptoren in het netvlies van de ogen. Bij de aanwezigheid van blauwachtig licht (uit zonlicht of uit kunstlicht, televisie of monitor) wordt de productie van melatonine geremd. Neemt de blootstelling aan licht af, dan komt de natuurlijke productie van melatonine weer op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dag-activiteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht.

Koop daarom vandaag nog de Blueberry beeldschermbril. De monturen zijn licht van gewicht en dragen comfortabel.

Voor thuis, op kantoor, op vakantie, voor volwassen en kinderen dankzij de Blueberry bril, zijn uw ogen altijd beschermd tegen het schadelijke blauwe licht.

8 kleuren en 3 trendy vormen met en zonder leessterkte. De kosten zijn zonder sterkte maar met maximale bescherming € 39.00 en op sterkte € 49.00! 

meer nieuws