NIEUW, UNIEK en nog PERSOONLIJKER: ZEISS DriveSafe Individual brillenglazen.

Fysiologisch aangepast op het gezicht van de drager.

ZEISS DriveSafe brillenglazen – Brillenglazen voor dagelijks gebruik, geoptimaliseerd voor autorijden.

Soms kan autorijden een echte uitdaging vormen, vooral in moeilijke omstandigheden zoals in de regen, in de mist, bij schemer of wanneer het dieptezicht van de bestuurder wordt beperkt door de schittering van tegenliggers. ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn geschikt voor gebruik de hele dag door en bieden de perfecte oplossing voor uitdagende omstandigheden tijdens het autorijden.

ZEISS DriveSafe brillenglazen voldoen aan de behoeften van consumenten die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen.

 

Elke persoon is verschillend - FaceFit technologie past het brillenglas aan de fysiologie van het gezicht van de brillendrager aan. 

Een optimaal zicht is essentieel, vooral in moeilijk omstandigheden in het verkeer. De positie van de draagparameters is afhankelijk van de anatomie van het gezicht van een persoon. Er moet rekening worden gehouden met de specifieke parameters van een persoon om de ideale brillenglasoplossing te kunnen leveren. De plaatsing van het brillenglasontwerp volgens de anatomie van het gezicht heeft een grote invloed op het zicht van een persoon en op het natuurlijke zicht, vooral bij middelhoge tot hoge sterktes.

 

Wanneer een brillenglas niet is afgestemd op de fysiologische parameters van het gezicht van de drager, dan is het mogelijk dat hij/zij het volledige driedimensionale zichtpotentieel niet kan ervaren, wat essentieel is voor een goede waarneming van afstand. ZEISS DriveSafe Individual brillenglazen met FaceFit technologie kunnen optimaal worden aangepast door rekening te houden met de persoonlijke montuurgegevens, de brillenglaspositie en de pasvorm van het frame.

Voordelen voor u

  • Geoptimaliseerde binoculaire zichtzones en volledig gebruik van het potentieel van 3D-zicht.
  • Brillenglazen voor dagelijks gebruik met een beter zicht voor autorijden, vooral in moeilijke lichtomstandigheden (wanneer bijvoorbeeld de lichten van de tegenliggers u verblinden).
  • Groot aanbod monturen.

meer nieuws