Doorbreek de cirkel van discomfort

Als één van de eerste contactlenspraktijken in de Benelux heeft Kijk op Ogen de beschikking over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van zachte contactlenzen.

 

De Ultra maandlens van Bausch & Lomb

Doorbreek de cirkel van discomfort met het nieuwe silicone materiaal van Bausch en Lomb met MoistureSeal technologie. De Ultra maandlens voor ongeëvenaard comfort en een perfecte kwaliteit van gezien gedurende de hele dag. 

Steeds meer mensen besteden geruime tijd per dag aan het gebruik van digitale apparatuur. De smartphone, de iPad, de laptop, de computer noem maar op. Veel mensen ervaren daardoor vermoeide, branderige en droge ogen. Vooral bij contactlensdragers geeft dit vaak onscherpte en schommelingen in de kwaliteit van zien. 

Met die uitdagingen is het Bausch en Lomb gelukt een nieuw silicone materiaal te ontwikkelen met een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid, een ideaal watergehalte en een prima stevigheid voor de juiste handeling. 

85% van de mensen zijn het er overeens, de Ultra lens met MoistureSeal technologie verschaft meer comfort en een betere kwaliteit van zien gedurende de dag. ook bij het gebruik van digitale apparatuur. 

Op dit moment is de lens alleen nog leverbaar in de sterkte Sf-12.00 t/m Sf+6.00. Maar de multifocale variant en in een later stadium de torische variant zullen snel volgen.

 

Geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak en ervaar een maandlang het Ultra comfort van de nieuwste zachte contactlens.
Bausch + Lomb ULTRA contactlenzen met MoistureSeal technologie

 

Meer info over de doorbraak van de ultra met MoistureSeal technologie: meer info B&L Ultra

meer nieuws