Beleef een gezellige dag uit in Moordrecht!

Zaterdag 8 september wordt de ‘Jaarmarkt’ in het centrum van Moordrecht gehouden. De ‘Jaarmarkt’ wordt georganiseerd door Star Promotions in samenwerking met de winkeliersvereniging ‘Moordwinkels’. De Jaarmarkt is van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige ‘Jaarmarkt’ met ongeveer 100 kramen te komen bezoeken. Star Promotions heeft er samen met de winkeliersvereniging hard aan gewerkt om er voor ieder wat leuks van te maken!

De ‘Jaarmarkt’ van ongeveer 100 kramen bestaat uit een breed scala aan producten. Hierbij kunt u denken aan kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen, lederwaren, schoenen, sieraden, zonnebrillen en diverse persoonlijke verzorgingsproducten. Niet alleen de lifestyle producten zijn te vinden op de ‘Jaarmarkt’. U vindt er ook producten zoals cadeauartikelen, boeken, speelgoed, dierbenodigdheden, Tupperware, woondecoratie, multi media en houtsnijwerk. Door het veelzijdige assortiment aan producten is er voor ieder wat wils.

Al wandelend over de ‘Jaarmarkt’ krijgt u vast trek. Ook hiervoor kunt u terecht op de ‘Jaarmarkt’. Zo staan er onder andere kramen met beenham, hamburgers, hotdogs, bara’s, loempia’s, vis, churros, poffertjes en heerlijk softijs!

Er is op de ‘Jaarmarkt’ ook gedacht aan de kinderen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld draaien in de draaimolen of eendje vissen. Ook kunnen ze hun zakgeld uitgeven aan het vele snoepgoed dat op de ‘Jaarmarkt’ verkrijgbaar is.
Kortom een dag vol gezelligheid voor jong en oud!

Noteer 8 september in uw agenda en beleef een gezellige dag met vrienden en familie in het centrum van Moordrecht!

Heeft u vragen en/of suggesties voor deze ‘Jaarmarkt’ dan kunt u ons te allen tijde bellen op werkdagen telefonisch op het nummer 010-524.34.34.
U kunt ons ook mailen op info@starpromotions.nl.

Wij wensen u alvast veel plezier op de ‘Jaarmarkt’!

meer nieuws