Kijk op Ogen sateliet van KIND horen

Vanaf 10 april 2012 is Kijk op Ogen sateliet van KIND horen in Nederland. Hiermee voorzien we in een geperfectioneerde samenwerking in Kijken en Horen zonder concessies.

 

Met de komst van KIND horen in de praktijk van Kijk op Ogen kunnen we voorzien in het aanpassen van hoortoestellen voor iedereen, zonder uitzondering, wensen, mogelijkheden en voor welke zorgverzekering dan ook.

Roeyel Scholten onze Star gecertificeerde KIND audicien draagt zorg voor een juiste intake en bepaald samen met u, naar aanleiding van uw wensen, welk toestel het meest geschikt is om te gaan dragen. In de praktijk van Kijk op Ogen zal altijd een gecertificeerde audiospecialist aanwezig zijn om uw toestellen te kunnen servicen en u te begeleiden bij problemen.  

 

KIND is het leidende familiebedrijf in de hoortoestelbranche. Met opgeteld over de 600 winkels en meer dan 2.300 medewerkers hoort KIND tot de grootste en sterkste in de hoor branche.

Zijn hoge kwaliteitstandaard ontwikkelt KIND in nauwe samenwerking met ervaren KNO-artsen en zorgverzekeraars.

Wij van Kijk op Ogen zijn blij u deze nog betere service te kunnen bieden. Bent u geïnteresseerd maak dan hier een vrijblijvende afspraak of maak een afspraak via 0182-370825

meer nieuws