Nulux Active Houdt ogen moeiteloos actief

Nulux Active is bedoeld voor de grote groep mensen met een druk en intensief leven. Mensen die aan het eind van de dag nogal eens last hebben van vermoeide en branderige ogen, door een continue èn te hoge belasting van het oog.

  • Laptop, mobiele telefoon, autonavigatie, draadloos internet. Het hoort inmiddels tot de standaard uitrusting van de dynamische consument. Ze maken het leven makkelijker, maar dwingen ook tot een leven van altijd bereikbaar zijn, reageren en continu focussen en refocussen. En ogen moeten het allemaal maar op zien te brengen, dag in dag uit.

    Geen wonder dat steeds meer - ook jonge - mensen klagen over vermoeide en soms ook branderige en geïrriteerde ogen aan het eind van de dag. Jonge mensen vanaf 20 jaar, omdat ze continu een beroep moeten doen op hun vermogen om te focussen op verschillende afstanden en de jonge presbyope groep zo rond de 40 jaar, omdat hun accommodatievermogen terug begint te lopen.

    Nulux Active biedt de ondersteuning waar beide doelgroepen behoefte aan hebben. Het is een glas dat op een milde manier het natuurlijke gedrag van het oog ondersteunt en rust geeft in alle richtingen. Het garandeert scherper zien in alle richtingen en voorkomt vermoeide ogen, zodat iemand langer kan doorgaan met bijvoorbeeld werk.

Nulux Active is een enkelvoudig glas met een gelijkmatig verdeelde functionele ondersteuning onderin het glas. Hèt glas voor mensen die meer willen dan een standaard enkelvoudig glas.

 

meer nieuws