Johnson & Johnson Vision Care introduceert Acuvue? Advance? Plus

Johnson & Johnson Vision Care introduceert in oktober 2010 haar nieuwste innovatie in het tweewekelijks segment: ACUVUE® ADVANCE® PLUS with HYDRACLEAR®. ACUVUE® ADVANCE® PLUS contactlenzen, de verbeterde opvolger van ACUVUADVANCE®, zijn speciaal ontwikkeld om het comfort en de prestaties van maandlenzen te overtreffen en tegemoet te komen aan de behoeften van contactlensdragers.

De nieuwe ACUVUE® ADVANCE® PLUS beschikt over een ideale balans van materiaaleigenschappen die belangrijk zijn voor het behoud van een optimaal comfort zoals de gladheid, flexibiliteit (modulus), bevochtiging en ademendheid van de contactlens.

Daarnaast combineert ACUVUE® ADVANCE® PLUS de bewezen HYDRACLEAR®-technologie met drie belangrijke vernieuwingen om de algehele prestatie van de lens te verbeteren:

• ULTRA-CLEAN™-technologie, om aanslag op het voorste contactlensoppervlak te minimaliseren. Voor een schonere lens die de hele dag door zorgt voor uitstekend zicht en comfort.
• Geoptimaliseerde blistervloeistof, die de samenstelling van de natuurlijke traanfilm zo dicht mogelijk benadert. Voor verbeterd comfort vanaf het moment dat de lenzen gedragen worden.
• Grotere optische zone bij de veel gebruikte sterktes (+5,00D t/m -6,00D). Voor een helder en consistent algeheel zicht.

Contactlensdragers zullen met ACUVUE® ADVANCE® PLUS ook genieten van de voordelen van iedere twee weken een nieuwe frisse lens en Klasse 1 UV-filter die de ogen helpt te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

meer nieuws