Kijk op Ogen levert 's Werelds kleinste standaard aangepast CIC hoortoestel

De ExSilent QTM is een nieuw type CIC (Completely In the Canal) hoortoestel. Het past perfect in uw oor en wordt daarmee praktisch onzichtbaar. De Q is een van 's werelds meest innovatieve CIC hoortoestellen van dit moment.

Door het modulaire ontwerp van de Q zijn oorafdrukken en maatgemaakte delen of oorstukjes overbodig. De Q wordt in het oor gebracht met een gepatenteerde softtip: een zeer flexibele, hypo-allergene softtip in verschillende maten, die ervoor zorgt dat de Q ter plekke in vrijwel alle oren kan worden gedragen. Dezelfde softtip is uitgerust met een cerumen (oorsmeer) beschermingssysteem, waardoor cerumen niet meer de luidspreker kan binnendringen en beschadigen. Cerumen wordt in de softtip van de Q opgevangen. Deze kan op zijn beurt makkelijk worden schoongemaakt of vervangen, allemaal zonder ingewikkelde filtersystemen! Doordat tijdens het dragen van de Q de concha (binnenste deel van de oorschelp) leeg blijft, blijft de natuurlijke richtwerking van de oorschelp gehandhaafd en wordt er minder windruis opgevangen.

De hoge kwaliteit van de toegepaste onderdelen en de geavanceerde microchip staan garant voor een hoge geluidskwaliteit. Het ontwerp van de softtip en de toepassing van speciale materialen zorgen voor een groot draagcomfort. De mogelijkheid om te kiezen voor een standaard aanpassing, betekent dat u de Q ter plekke kunt testen, zonder dat u tijd hoeft te besteden aan het maken van extra afspraken voor het op maat maken van onderdelen.

Voor meer informatie: http://www.exsilent.nl/indexnl.php 

meer nieuws