ACTIE: Brand New Days - De nieuwe collectie 2008 is binnen! -

De lentecollectie 2008 is binnen!
Kom langs tijdens de Brand New Days en profiteer van diverse voordelen. Wist je bijvoorbeeld, dat de kosten van een nieuwe bril (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door je zorgverzekeraar? De opticiens van Oogmerk brengen de vergoeding meteen in mindering op je factuur. Je hoeft zelf niets te declareren. Wij regelen alles.

Stralende korting!
Als je voor 29 maart een montuur met enkelvoudige glazen koopt, ontvang je € 25,- korting op een zonnebril met dezelfde sterkte.

Actievoorwaarden
De actieperiode loopt van 3 maart 2008 t/m 29 maart 2008
Genoemde acties zijn in deze periode niet geldig in combinatie met andere acties. De eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar geldt uiteraard wel.
De kortingsaanbieding van € 25,- geldt bij aankoop van een montuur met enkelvoudige glazen op een zonnebril met dezelfde sterkte. Beide brillen hebben dezelfde sterkte. Alleen in genoemde actieperiode.
Onder de 100% Goedzichtgarantie vallen de geleverde producten en diensten van Kijk op Ogen.

Voor overige vragen kunt u bij ons terecht via email of telefoon 0182-370825. 


NB: Denkt u om uw vergoeding van uw zorgverzekeraar. We kunnen deze voor de meeste zorgverzekeraars direct voor u afhandelen. U betaalt minder in de winkel en wij regelen de vergoeding met uw zorgverzekeraar.

meer nieuws