BLACK FRIDAY.........Porsche Design Beeldschermbril

Porsche Design beeldschermbril

We leven in een digitale wereld. We werken dagelijks op een computer, checken continu de sociale media via onze smartphone, lezen boeken op een e-reader en gaan nog even ‘Netflixen’ op onze tablet voor het slapen gaan. Dit vergt nogal wat van onze ogen en van ons lichaam. Zeker als u uw (lees)bril niet afstemt op uw beeldschermgedrag. We adviseren daarom steeds meer over de kijkoplossing van dit moment: de Porsche Design beeldschermbril. Een luxe bril voor beeldschermgebruik en helemaal afgestemd op uw ogen en kijkwensen.

Ultiem draagcomfort

De verbazingwekkende lichtheid en het comfort van de Porsche Design beeldschermbril maken ongetwijfeld indruk. De speciaal voor u geslepen beeldschermglazen zorgen ervoor dat u relaxt kunt werken en lezen. Het unieke design zorgt ervoor dat de beeldschermbril breukbestendig is en zeer plat op te vouwen. Hierdoor is hij in elke situatie handig te gebruiken, zowel zakelijk als tijdens uw vrije tijd.

Klaar voor de digitale werkdag

Uw ogen moeten zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden. Op een gemiddelde werkdag schakelt u veelvuldig tussen het zicht van uw bureau en monitor tot uw collega's. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: de Porsche Design beeldschermbril op maat. U heeft de keuze uit 2 modellen: rond en hoekig. Samen met u bepalen we de perfecte beeldschermglazen die het beste zicht bieden op verschillende werkafstanden.

Een beeldschermbril geeft onze ogen de juiste ondersteuning en kan een flink aantal klachten voorkomen. Het geeft uw ogen de ruimte, de luxe van een groter en rustiger kijkoppervlak. Vergelijk het maar eens met beenruimte in een vliegtuig. Hoe langer de reis duurt, hoe meer u de beenruimte gaat waarderen.

Ontspannen zicht en bioritme in balans

Kiest u voor de Porsche Design beeldschermbril, dan hebben wij de perfecte match voor op uw glazen! Dankzij een innovatieve high tech ontspiegeling wordt het teveel aan blauw licht afkomstig van tv’s, monitoren, smartphones en andere digitale displays weerkaatst. Deze blauwfilter ontspant de ogen, verbetert het contrastrijk zicht en u voelt zich goed omdat uw bioritme meer in balans is.

 

#blackfriday#beeldschermbril #actie #porschedesign#ookopzaterdag #rodenstock #readytowear#custommade 

#optiek #moordrecht#eyesneverlie

meer nieuws