Adidas-verlegt grenzen met 3D technologie

De Tempest, Protean en Proshift behoren al tot de populairste en meest verkochte sportbrillen van adidas, terwijl de Evolver en Aspyr geliefd zijn bij hardlopers. 

Met behulp van innovatieve 3D-technologie konden de ontwerpers ze zelfs verbeteren. De nieuwe versies van deze stijlen hebben 3D-geprinte pootjes, waardoor ze lichter en beter geventileerd zijn en meer draagcomfort bieden.

De fronten van de frames zijn nog steeds gemaakt van de beproefde SPX van adidas. Deze nieuwe sportbrillen zijn zo licht dat je gewoon vergeet dat je ze draagt en net als voorheen kun je kiezen uit een reeks lenzen voor verschillende weersomstandigheden.

Brildragers kunnen lenzen op sterkte bestellen of de clip-in gebruiken.

Goed om te weten dat deze 3D-versies van de Tempest, Protean, Proshift, Evolver en Aspyr duurzaam zijn en lang meegaan dankzij een gepatenteerde oppervlaktebehandeling. Bovendien worden ze beschermd tegen negatieve invloeden van UV-stralen, verkleuring of zweet, terwijl ze kleur- en geurneutraal blijven. Alle drie de stijlen zijn er in vier kleuren en in verschillende frame lenscombinaties.

meer nieuws