Kidsplan

Heeft je kind een bril nodig? Profiteer van ons Kidsplan

Kinderogen zijn nog volop in de ontwikkeling en hierdoor kan de sterkte van een bril snel veranderen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je al snel na de aankoop van een bril een nieuwe sterkte nodig hebt. Ook schuilt een ongeluk in een klein hoekje en kan er zomaar iets gebeuren tijdens het (buiten)spelen waardoor er een reparatie aan de bril nodig is. Om ouders te ontzorgen bieden wij daarom ons Kidsplan aan. Je profiteert bij afname van het Kidsplan al direct van het eerste voordeel: 50% korting op de aankoop van een complete bril! 

Het Kidsplan sluit je af voor twee jaar en je betaalt gedurende deze periode € 9,95 per maand. In die twee jaar krijg je elke tweede, derde of vierde bril en zonnebril voor de helft van de normale prijs. Ook op reparaties die buiten de garantie vallen, krijg je 50% korting.

Na twee jaar is het doorgaans alweer tijd voor een nieuwe bril en dan kun je heel eenvoudig het Kidsplan verlengen. Het Kidsplan is bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar en je mag het plan nog starten of voortzetten in het jaar dat je kind 12 wordt. 

Je kunt het Kidsplan ook eenvoudig met 2 jaar verlengen, want na 2 jaar is het doorgaans alweer tijd voor een nieuwe bril! Het Kidsplan geldt voor kinderen tot en met 13 jaar en mag afgenomen worden tot het jaar dat je kind 12 wordt.

De voordelen van het Kidsplan op een rij:

• Direct 50% korting op de eerste complete bril
• 50% korting op:
– Reservebrillen
– Zonnebrillen
– Sportbril
– tweede, derde of vierde bril
• 50% korting op reparaties die buiten de garantie vallen

De leukste brillen in onze Kids Corner!

Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat de brillen leuk zijn en goed staan! Daarom hebben wij een speciale Kids Corner, met allerlei leuke en hippe merken.  Verwacht uiteenlopende brillen van diverse populaire labels, die het hele jaar door wisselen. Het resultaat? Keuze uit mínimaal 60 monturen en altijd een kwalitatief hoogwaardige kinderbril vinden die perfect past!