Optometrist in Gouda

Kijk op Ogen: de optiek speciaalzaak nabij Gouda

Scherp zien begint met een bezoek aan de gespecialiseerde opticien vlakbij Gouda. Bij Kijk op Ogen staat er een ervaren team van specialisten klaar met de beste zorg voor uw ogen. Bent u op zoek naar een multifocale bril, een trendy zonnebril of comfortabele contactlenzen? Bij onze opticien zijn uw ogen altijd in goede handen. Wij verzorgen een oogmeting om de sterkte van uw ogen vast te stellen en adviseren u over de diverse mogelijkheden om beter te kunnen zien. Kiest u voor een bril, dan vindt u in onze uitgebreide collectie altijd een montuur dat perfect bij u past. Wij zijn namelijk één van de weinige opticiens die een 3D scan van het gezicht kunnen maken. Hiermee kunnen wij een montuur 100% op maat maken voor u. De glazen worden in combinatie met de sterkte in de beste positie geplaatst voor het beste kijkcomfort. Dit concept heet Yuniku.

Wist u dat u bij onze optiek ook online brillen kunt uitzoeken en reserveren? U kunt kiezen uit ruim 900 merkmonturen! Zo kunt u gemakkelijk inspiratie opdoen, voordat u naar onze optiek speciaalzaak komt om te passen.

Dé opticien voor Gouda, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den Ijssel

Hebt u bepaalde klachten zoals branderige ogen of hoofdpijn, dan kan het nodig zijn dat uw ogen door onze optometrist nader onderzocht moeten worden. De optometrist voert bepaalde testen en onderzoeken uit om de conditie van uw ogen te beoordelen en de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Hebt u problemen met uw ogen? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar maak snel een afspraak met onze optometrist. Ook voor uw gehoor bent u trouwens bij ons aan het goede adres. Onze hoorspecialist voor de regio Gouda helpt u graag van uw slechthorendheid af met een hoortoestel van topkwaliteit. Kom langs in het centrum van Moordrecht om uw ogen en oren vakkundig te laten testen.

meer diensten