Hoortoestellen

Hoortoestellen

Kijk op Ogen is sinds april 2012 sateliet van KIND Horen. Hiermee voorzien we in een geperfectioneerde samenwerking in Kijken en Horen zonder concessies. Kijk op Ogen is leverancier van diverse topmerken zoals Starkey, Audifon, KIND met Siemens technologie, ExSilent en SeboTek Hearing Systems. Leveranciers die cosmetisch attractieve hoortoestellen leveren met een gegarandeerde klanttevredenheid. 

Onze hoortoestellen zijn uniek: het helpt slechthorenden om de kwaliteit van leven te vergroten. Een kwaliteit van leven die misschien al geruime tijd door de slechthorendheid werd gemist. Natuurlijke geluiden en zeer hoge spraakverstaanbaarheid in verschillende omgeving dragen daartoe bij.

Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van onze hoorspecialisten.

Een modern hoortoestel is een wonder van vernuft. Het combineert hoogstaande digitale technologie met eigentijds design en is nauwelijks zichtbaar. Dat schept voor u als gebruiker ongekende mogelijkheden. Nieuwe dimensies openen zich. U gaat genieten van een wereld vol heldere geluiden en duidelijke communicatie. Zoals u het lang niet meer heeft gehoord. 

Met KIND horen in de praktijk van Kijk op Ogen kunnen we voorzien in het aanpassen van hoortoestellen voor iedereen, zonder uitzondering, wensen, mogelijkheden en voor welke zorgverzekering* dan ook. Let op! Indien u overlegd met uw zorgverzekering weet dan dat uw hoorstoelstellen door KIND horen worden aangepast!

StAr gecertificeert

Diane Visscher onze StAr gecertificeerde KIND audicien draagt samen met Lloyd Raghunath zorg voor een juiste intake en bepaalt samen met u, naar aanleiding van uw wensen, welk toestel het meest geschikt is om te gaan dragen. In de praktijk van Kijk op Ogen zal altijd een gecertificeerde audiospecialist aanwezig zijn om uw toestellen te kunnen servicen en u te begeleiden bij problemen.

 

Complete service met vergoeding

Kwaliteit, gemak en service zijn de sleutelwoorden van horen bij Kijk op Ogen. 

Kijk op Ogen: Kijk...de mooiste manier om je gehoor te helpen.

 

* KIND Horen is voor uw zorgverzekering de contracthouder en verzorgt als StAr gecertificeerde audicien de declaratie van uw hoortoestel(len).

meer diensten